B2B side

Bemærk Petpoint.dk er en B2B webshop og det kræver godkendelse samt login for at bestille på denne side.

Bestilling

Bemærk alle priser er eksl. moms.

Bestillinger over 1500 kr. eksl. moms leveres fragtfrit i Danmark til brofaste øer, ordre under 1500,00 kr. eksl. moms koster 100,00 kr. + moms at få leveret.

Smags garanti.

Hvis din hund ikke vil spise vores foder eller der en anden grund til at du ønsker at returnerer vores foder tilbyder vi smags garanti, du sender blot fodret retur til os, vi krediterer det foder der er tilbage til samme kg pris som du har givet ved købet. Foder der leveres retur på smags garanti skal returneres senest 6 mdr før udløbsdatoen på fodret og du skal så vidt muligt med sende faktura. er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

For andre destinationer kan du kontakte Petpoint.dk for info om fragtpriser

Alle bestillinger fra webshop ekspederes så snart betaling er registreret med navn og betalings metode. Alle betalinger trækkes så snart din ordre er sat i behandling.

Din ordreafgivelse og køb ved Petpoint er underlagt almindelig Dansk lovgivning og alle oplysninger behandles fortroligt.

Betaling

Alle priser er eksl. 25% moms og i Danske kroner (DKK). Der tillægges moms i indkøbs kurven.

Person data

Hos Butik Lunden passer vi godt på dine persondata, vi indsamler kun almindelige persondata som navn, adresse, telefonnummer og mail adresse, disse oplysninger bruges for at sikre at du modtager dine varer på den mest hensigts mæssige måde, dine oplysninger vider formidles udelukkende til tredje part når disse er involveret i levering af ordre til dig.

Hvis du ikke ønsker at vi opbevarer dine data kan du til en hver tid bede om at få slettet din konto og dine oplysninger i vores system, dette opnås ved at sende os en mail med dine ønsker eller ved at ringe os op. ellers opbevarer vi dine data lige så længe du ønsker at være kunde hos os.

Data ansvarlig er Butik Lunden, kontakt person er Allan Bekker.

Levering

Ordrer og betaling modtaget inden kl. 12.00 leveres så vidt muligt næstkommende hverdag. Kan vi mod forventning ikke levere den bestilte vare vil du blive kontaktet med forventet leverings tidspunkt.

Med venlig hilsen

Petpoint.dk

v/Butik Lunden
Vamdrupvej 5A
6600 Vejen
Cvr nummer 31922631
Mail: mail@butiklunden.dk
Telefon: 40803132

keyboard_arrow_up