Velkommen til Petpoint - Vi yder ikke salg til private

Petpoint er Butik Lunden's online salg til Opdrætter og forhandler, vil du vide mere om dine muligheder som opdrætter eller forhandler er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Platinum

Platinum Hundefoder - Mindst 70% frisk kød og 100% god smag til din hund

se mere

Robur

Bozita Robur Mother & Puppy - Hvalpefoder til små og mellem store racer

se mere

Bløde Godbidder

Bløde og sunde godbidder til hunde træning.

se mere

Snack til hunde

Sunde snack til hunde i bedste kvalitet

se mere

Platinum hundefoder

Noget ganske særligt!

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, den slikker sig om munden og "siger" tak mor, og når du til dagligt bruger dit hundefoder som trænings godbidder, alt dette skyldes at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette langtids koges nænsomt afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til foder piller. Dette giver et velsmagende, velnærende og fantastisk hundefoder.

se mere nu

Robur Hundefoder

Svensk produceret kvalitets foder

Robur er et latinsk ord, der betyder styrke og storhed. Det repræsenterer vores forpligtelse til at give et hundefoder af højeste kvalitet, der tilbyder noget mere end bare ernæring. Et hundefoder, der interagerer med og styrker kroppens egne funktioner. Bozita Hundefoder er lavet i Sverige, det er glutenfri, et hundefoder fremstillet af fødevarer med ingredienser af højeste kvalitet og velsmag. Alle råvarer opfylder en funktion for hundens opvækst og trivsel og er i overensstemmelse med den nyeste forskning på området. Omhyggeligt udvalgt og testet ingredienser sikre og styrker kroppens egne funktioner. Hunde, der spiser Bozita Robur hundefoer vil stå stærkt til selv den mest krævende indsats.

se mere nu

Velkommen til PetPoint

Pet Point er en webside til dig der handler professionelt til hunden, om du er opdrætter, har hundepension eller er forhandler af hundeudstyr. Ønsker du at blive kunde skal du sende os en mail på mail@butiklunden.dk husk at oplyse kennel navn eller virksomhed.

Ingen salg til private - Find forhandler her

Platinum Hundefoder

Det bedste hundemad finder du her.

Hos Petpoint er du altid garanteret rigtig god hundemad. Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste hundemad er godt nok til vores hvalpe og hunde, er Platinum det oplagte valg, hos Platinum hundefoder sætter de særlig vægt på de råvarer, der indgår i deres kvalitets hundefoder, og i den forbindelse, har de bevidst taget en anden tilgang: Platinum hundefoder er et sundt tørfoder og det bedste hundemad til din hundehvalp eller voksen hund. Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er mindst 70% frisk kød som protein kilde og resten er grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stue temperatur. herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet.

Robur hundefoder

Det svenske funktionelle hundefoder for sundhed og styrke.

Bozita Robur hundefoder er et hundefoder mærke med både vådfoder og tørfoder som både er sund hundemad men også et godt hundemad. Det lyder måske lidt som en frase, så derfor vil vi her sætte lidt ord på, hvorfor det er vi mener at Bozita Robur er ikke bare et Premium hundefoder men det bedste hundemad. Efter vi valgte at skift til Bozita Robur tilbage i 2010, har vi oplevet at vores hunde samt hvalpe kuld har ændret sig på flere områder. vores hunde er blevet mere rolige, de virker mætte, er glade, og de strutter af sundhed i pels og udfoldelse, har alle en blank pels, vores hvalpe kuld har haft en meget bedre tilvækst, større fødselsvægt med færre komplikationer, tæverne er kommet hurtigere i en udstillingspels efter løbetid og hvalpekuld. Vi hører ofte i udstillings øje med, at vores hunde har en lækker pels og er i en perfekt foder kondition. Alt dette er med til vi kan sige, at Bozita Robur hundefoder giver optimal sundhed og velvære for din hund. År efter år. Og det fortjener vores trofaste hengivende venner, menneskets bedst ven, vores hunde.

Du er altid velkommen til at ringe for yderlig information om vores hundefoder og vores opdrætter ordning.

Hilsen

Helle og Allan Bekker

Petpoint.dk/ButikLunden.dk