Hundefoder

Der er 135 varer.

Viser 1-9 af 135 element(er)

Aktive filtre

PLATINUM Godbidstaske by Hunter

PLATINUM Godbidstaske by Hunter

6 x Kalkun pate 625 gram - Bozita Hundemad
  • Pakke

6 x Kalkun pate 625 gram - Bozita Hundemad

24 x 150 gram PLATINUM Fit-Bits Relax
  • Pakke

24 x 150 gram PLATINUM Fit-Bits Relax

Pose holder

Pose holder

PLATINUM OralClean +Care Gel Classic 120 ml

PLATINUM OralClean +Care Gel Classic 120 ml

12 stk PLATINUM Fit-Stick Kylling og Lam 300 gram
  • Pakke

12 stk PLATINUM Fit-Stick Kylling og Lam 300 gram

6 x Lamme pate 625 gram - Bozita hundemad
  • Pakke

6 x Lamme pate 625 gram - Bozita hundemad

24 x 150 gram PLATINUM Fit-Bits Detox
  • Pakke

24 x 150 gram PLATINUM Fit-Bits Detox

Foder spand 8 liter

Foder spand 8 liter

Det bedste hundefoder finder du her.

Hos Butik Lunden er du altid garanteret hundefoder af bedste kvalitet. Vi anbefaler PLATINUM hundefoder fordi... Når kun den bedste hundemad er godt nok til vores hvalpe og hunde, er PLATINUM Hundefoder det oplagte valg, hos PLATINUM hundefoder sætter de særlig vægt på de råvarer, der indgår i deres hundefoder, og i den forbindelse, har de bevidst taget en anden tilgang: PLATINUM hundefoder er et sundt tørfoder og den bedste hundemad til din hundehvalp eller voksen hund. Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er mindst 70% af hundefoderet frisk kød som protein kilde og resten er grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdigt hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt mørt i kødets egen saft, køles ned til stuetemperatur. herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimale udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses PLATINUM hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærede hundefoder i særlige kvalitet. Sund og god hundemad din hund vil elske

Bozita Robur hundefoder er et hundefoder mærke med både vådfoder og tørfoder som både er sund hundemad men også et godt hundefoder. Det lyder måske lidt som en frase, så derfor vil vi her sætte lidt ord på, hvorfor det er vi mener at Bozita Robur er ikke bare et Premium hundefoder men et funktionelt hundefoder der sikrer din hund et langt og sundt liv. Efter vi valgte at skift til Bozita Robur tilbage i 2010, har vi oplevet at vores hunde samt hvalpe kuld har ændret sig på flere områder. vores hunde er blevet mere rolige, de virker mætte, er glade, og de strutter af sundhed i pels og udfoldelse, har alle en blank pels, vores hvalpe kuld har haft en meget bedre tilvækst, større fødselsvægt med færre komplikationer, tæverne er kommet hurtigere i en udstillingspels efter løbetid og hvalpekuld. Vi hører ofte i udstillings øje med, at vores hunde har en lækker pels og er i en perfekt foderkondition. Alt dette er med til vi kan sige, at Bozita Robur hundefoder giver optimal sundhed og velvære for din hund. År efter år. Og det fortjener vores trofaste hengivende venner, menneskets bedst ven, vores hunde.

Du er altid velkommen til at ringe for yderlig information om vores hundefoder og vores opdrætter ordning.

Hilsen

Helle og Allan Bekker

Butik Lunden

Frisk kød til hunden uden BARFing

Selv et hurtigt kig på en hunds tænder viser umiskendeligt: ​​Den er lavet til kød. Hjørnetænder og hugtænder findes ikke på en planteæder. Hundens tarm er desuden optimeret til optagelse af næringsstoffer fra kød, fordi hundens tarm er kort – væsentligt kortere end menneskers og mange gange kortere end en ren planteæder. Opbygningen af ​​hundens krop levner derfor ingen tvivl om, at fysisk velvære og varig sundhed kan opnås med kød som hovedbestanddelen af ​​kosten. Af denne grund har vi hos PLATINUM stolet på kød fra starten. Vi taler her om fersk kød og ikke om kødmel og animalske biprodukter. Kødmel dannes, når den næringsrige kødsaft og det naturlige fedtindhold (en smagsbærer) fjernes fra det ferske kød ved høje temperaturer og højt tryk. Kødmel er ikke velsmagende og væsentligt mindre nærende end fersk kød. Derfor spiser vi ikke kødmelsstege om søndagen, og vi putter ikke kødmel i vores hundefoder.

Hundemad lavet af kødjuice er ikke hundefoder

Kød bliver mere fordøjeligt ved opvarmning. Forskere fra Harvard University har fundet ud af, at varmedenaturerede proteiner kan fordøjes hurtigere end råt kød. Det gælder både mennesker og dyr. Derudover dræber opvarmning af kødet alle patogener (bakterier og bakterier), der måtte være til stede, hvilket sparer kroppen for en energikrævende indsats for at bekæmpe infektion.

Derfor tilbereder vi frisk kød til tør- eller vådfoder. Tilberedningsmetoden kaldes kødsaftkogning. Frisk kød tilberedes kun i sin egen kødsaft, ligesom i køkkenet. Det betyder ikke hverdagskøkken, men gourmetkøkken, hvor kokke bruger specielle tilberedningsmetoder for at gøre kødet smagere og sundere med kødsaften. Kødjuicing kombinerer et udvalg af disse tilberedningsmetoder for at skabe en velsmagende og nærende ret. Tilpasset hundens ernæringsmæssige behov er godt menneskefoder et stort fremskridt for hunden. Han ser sig selv som et rigtigt familiemedlem og ikke som en ulv. Derfor taler vi om hundemad og ikke hundemad, eller tørfoder i stedet for tørfoder, fordi din bedste ven ikke får noget mad.

Tørt hundefoder

Sammenlignet med tørt hundefoder fremstilles tørt hundefoder ved ekstrudering, presning eller bagning. Sådan skabes fx glutenfri tørfoder til hunde og kornfri tørfoder til hunde samt tørfoder til hvalpe og unghunde og tørfoder til seniorer.

Ekstruderet tørt hundefoder

Ekstruderet tørt hundefoder dannes, når en dejlignende masse af tørre hundefoderingredienser opvarmes under tryk, presses gennem dyser og derefter tørres. I omkring halvdelen af ​​alt ekstruderet tørt hundefoder på markedet er kød ikke hovedingrediensen. De tørre hundefoderingredienser til ekstruderen kan kun indeholde omkring 25 procent frisk kød. Ekstruderen til tør hundefoder kan ikke behandle mere frisk kød, uden at de tørre hundemadsstykker (kroketter) falder fra hinanden igen. Kødmel bruges derfor overvejende til ekstruderet tørt hundefoder. Ekstruderet tørt hundefoder svulmer altid, nogle gange mere og nogle gange mindre. Hævelse af tørt hundefoder øger risikoen for gastrisk vridning hos større hunderacer.

Koldpresset tørt hundefoder

Koldpresset tørt hundefoder fremstilles på samme måde som pelleteret komprimeret foder til fabrikslandbrug. Derfor ligner tørfoderpillerne til eksempelvis kvæg og svin meget de koldpressede tørfoderpiller. Tørt hundefoder presses dog kun af mel som majsmel, rismel, kallunmel, benmel og kødmel. Hvis du putter koldpresset tørt hundefoder i et glas vand, nedbrydes det til mel igen inden for et par timer. Udsagnet koldpresset tørt hundefoder er heller ikke korrekt, fordi dyrekomponenter som kallunmel, benmel eller kødmel også presses. Disse blev dog lavet før tørt hundefoder blev koldpresset af høj temperatur og højt tryk. Forsøg har vist, at der også findes koldpressede korn, der svulmer op som ekstruderede korn. I disse tilfælde vil der, selv med koldpresset tørt hundefoder, være risiko for mavevridning hos større hunderacer.

Bagt tørt hundefoder

Bagt tørfoder til hunde kan laves af en høj andel frisk kød. Dejen af ​​ingredienser til det tørre hundefoder opvarmes dog længere ved bagning end til det tørre hundefoder ved ekstrudering. Forsøg har vist, at der også er bagte korn, der svulmer op som ekstruderede korn. I disse tilfælde vil der, selv med bagt tørt hundefoder, være risiko for mavevridning hos større hunderacer.

FSG foder i stedet for tørfoder (tørfoder til hunde)

FSG Foder skabes, når fersk kød tilberedes i sin egen kødsaft ved lav temperatur i lang tid, og kødsaften reduceres konstant. Selvom resultatet kaldes tørfoder, er konsistensen ikke som tørfoder. Den resterende restfugtighed fra kødsaften gør FSG foder sej og blød, og at reducere kødsaften forstærker naturligvis smagen og lugten af ​​kød. Hundemad tilberedt med kødsaft indeholder derfor ingen smagsforstærkere, lokkemidler eller lugtstoffer. Den lave tilberedningstemperatur bevarer også næringsstofferne i kødet og kødsaften. Hundens fordøjelsessystem er lavet til fordøjelsen af ​​kød, hvorfor FSG foder tilberedt med kødsaft kan omdannes til energi og bruges af kroppen. Den naturlige høje fordøjelighed demonstreres også af, at FSG foder ikke svulmer op i maven som ekstruderet tørfoder og noget koldpresset foder med korn og noget bagt kød. Samlet set er tørfoder lavet af kødsaft velegnet til alle hunderacer og aldersgrupper (hvalpe, unghunde, voksne hunde og gamle hunde).

Tilbage til forsiden hundefoder til hunden

keyboard_arrow_up